EMVI-schrijver / Storyteller

Als EMVI-schrijver ga jij altijd op zoek naar de “wow”-factor voor bestaande en nieuwe klanten.

Samen met je collega’s stel je de strategie op voor een winnend plan. Om een winnend EMVI-plan (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) op te stellen, heb je allereerst de juiste informatie nodig. Jij schroomt niet om de benodigde informatie te verzamelen bij je collega’s binnen de diverse disciplines en bij de externe stakeholders van het project.  Jij stelt de juiste vragen en je vraagt ook door, zodat jij het voor de klant helder kunt presenteren. De technische informatie vertaal je naar een concrete, makkelijk leesbare en onderscheidende aanbieding voor de klant. Naast het tekstuele gedeelte zorg jij ook voor de juiste vormgeving, aanvullende illustraties en data. Het plan dat je uiteindelijk schrijft is scherp, SMART, creatief en sluit naadloos aan op de belangen van de opdrachtgever. Hierdoor kunnen we optimaal scoren op de gunningscriteria van de aanbesteding. 

Als Storyteller bij Verhoeve & Faber schrijf je onder andere inspirerende, adviserende en grappige artikelen over zaken die onze klanten bezighouden. Daarnaast zorg jij ervoor dat alles foutloos op de socials geplaatst wordt. De teksten die jij gaat schrijven zijn bedoeld om (potentiële) klanten te informeren, inspireren en te overtuigen. Het is daarom belangrijk om goed te weten met welk publiek je te maken hebt en hoe jij dat publiek het beste kan aanspreken. Als Storyteller doe je daarom meer dan alleen het schrijven van een gevatte tekst.

Dit ben jij

Affiniteit in de journalistiek en interesse in de techniek is een pré. Verder heb je:

#Minimaal twee jaar ervaring met het schrijven van EMVI-plannen of van nature goed in de Nederlandse taal.

Als je bij een gezellige club mensen wil werken, reageer dan gewoon. Ons advies- en ingenieursbureau is landelijk werkzaam binnen de civiele techniek en aanverwante vakgebieden. Als enige ingenieursbureau van Nederland stroomt er, al sinds 1895, aannemersbloed door onze aderen. Voorlopers als het gaat om projecten in de civiele techniek. Wij begeven ons in het volledige traject van diverse GWW projecten. Klanten zijn onder andere overheden, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere organisaties.

Dit bieden wij jou

#Een mooi salaris. Wij beseffen dat goede mensen een goed salaris verdienen.

#Een fijne werksfeer op een jonge, ambitieuze afdeling: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.

#Goede balans tussen werk en privé. Natuurlijk moet je er op geijkte (overleg)momenten zijn, maar daarbuiten bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Je woont op een berijdbare afstand van onze vestiging in Doetinchem.

Interesse? Kop koffie? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bas Hunting, bas@venf.com of 06-22913273

Deel deze pagina