Nieuwe collega: EMVI-schrijver

Wij hebben weer een nieuwe collega! Maaike is bij ons in dienst gekomen als EMVI-schrijver. Ze stelt zichzelf graag aan je voor.

“Hoi! Sinds juli maak ik onderdeel uit van het gezellige team van Verhoeve & Faber. Vraag je je af wat ik precies doe? Als EMVI-schrijver help ik bedrijven met het winnen van tenders (aanbestedingen). In een kwaliteitsplan omschrijf ik waarom dit bedrijf de beste kandidaat is voor de opdracht. Opdrachtgevers vinden namelijk niet alleen de prijs belangrijk, maar ook de kwaliteit van het werk.

Het maken van kwaliteitsplannen is intensief en spannend. Het is schrijven op de millimeter en vaak onder tijdsdruk. De indientermijn voor een tender is keihard, er is geen ruimte voor ‘het lukt even niet’ of ‘mag het ietsje later’. En laat ik die harde deadlines nu net nodig hebben om gefocust te werken!

Bij Verhoeve & Faber hebben we een vaste klantenkring waar we deze plannen voor schrijven. Dit zijn met name aannemers in de GWW. En we werken graag samen! Zit jij dus met de handen in het haar omdat je geen tijd of inspiratie hebt om een goed kwaliteitsplan te schrijven? Neem dan gerust contact op. Voor je het weet halen we samen jouw volgende opdracht binnen!”

Meer weten? Ga naar onze EMVI-pagina voor meer informatie over deze dienstverlening.

Deel deze pagina