EMVI

Ga voor het winnende plan! Haal jij veel opdrachten binnen via tenders? Dan weet je dat een goed aanbestedingsstuk schrijven veel tijd kost. De aanbestedende dienst verwacht een projectspecifiek plan, waarvoor je als aanbieder diep in de materie duikt. Je geeft aan hoe je jouw kennis, capaciteiten en innovatiekracht inzet, speciaal voor dit project. Een goede EMVI-strategie is onmisbaar en SMART schrijven moet. Denk je een quick fix te maken door gewoon wat teksten te hergebruiken? Werkt niet. Je bent niet specifiek genoeg en legt het af tegen je concurrent die wél zijn huiswerk heeft gedaan.

Vakkennis en schrijfkracht

Voor een gedegen kwaliteitsplan zijn twee ingrediënten onmisbaar: vakkennis en schrijfkracht. Bij Verhoeve & Faber beschikken we over beide. Onze civieltechnische projectleiders hebben ieder hun eigen specialisme. Zo hebben we experts in huis op het gebied van civiel, groen, waterbeheer, verkeer, kosten en duurzaamheid. Daarnaast hebben we onze eigen EMVI-schrijver Maaike. Vanuit communicatie- en copywritingfuncties is zij in de tenderwereld gerold.

Tenderexpertise bij jou aan tafel

Als team analyseren we samen met jou de uitvraag en bepalen we de winnende strategie. Wij verzorgen het schrijven van de teksten en voorzien het plan waar nodig van (2D/3D) visualisaties. Door het bundelen van onze gezamenlijke capaciteiten en creativiteit vormen we een krachtig team met alle kwaliteiten om tot een uitmuntend en verzorgd plan te komen.

Wil je je tenderteam aanvullen met mensen met kennis van zaken? Neem contact op.

Samen met Verhoeve & Faber maak je het verschil!