Omgevingsmanager

Wij zijn op zoek naar een energieke omgevingsmanager die ons team komt versterken. Iemand die wel oren heeft naar een nieuw avontuur in de dynamische wereld van de bouw-infra. Ervaring als omgevingsmanager is niet nodig: wij vinden jouw competenties veel belangrijker. Affiniteit met de bouw- en infrasector is mooi meegenomen, maar we zoeken in de eerste plaats iemand met gevoel voor mensen!

Als omgevingsmanager ben jij de onmisbare schakel tussen onze opdrachtgevers en de directe omgeving van een bouw- of infraproject. Jouw doel is om het project voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je zorgt dat de omwonenden en ondernemers op tijd en op een volledige manier van informatie worden voorzien. Zo komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Ook pak je meldingen snel op en zorg je met creatieve initiatieven voor extra draagvlak en verbinding met de buurt.

Bij ons geen ingewikkelde bedrijfsstructuur, maar korte lijntjes. In jouw rol als omgevingsmanager krijg je veel vrijheid bij het indelen van je tijd, al vinden we het natuurlijk wel leuk om elkaar af en toe te zien op ons kantoor of tijdens onze gezellige teamactiviteiten.

Interesse? Kop koffie? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bas Hunting, via bas@venf.com of 06-22913273.

Wie weet gaan we wat voor elkaar betekenen.

Deel deze pagina