Werkvoorbereider / bestekschrijver

Het opstellen van een contract is niet het doen van een kunstje, maar een kunst op zich. Vind jij het leuk om volledig in een project te duiken en daar een goed contract bij te maken? Ter uitbreiding van ons team hebben wij een vacature voor een werkvoorbereider/bestekschrijver.

Als je bij een gezellige club mensen wil werken, reageer dan gewoon. Ons advies- en ingenieursbureau is landelijk werkzaam binnen de civiele techniek en aanverwante vakgebieden. Als enige ingenieursbureau van Nederland stroomt er, al sinds 1895, aannemersbloed door onze aderen. Voorlopers als het gaat om projecten in de civiele techniek. Wij begeven ons in het volledige traject van diverse GWW projecten. Klanten zijn onder andere overheden, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere organisaties.

Ben jij een doener, creatief en beschik jij over oplossend vermogen? Ben jij de persoon die zich soepel beweegt in het werkveld van de openbare ruimte? Ervaring met of kennis van zowel RAW-bestekken als UAV-GC contracten? Dan zijn wij de perfecte stap in jouw civiele loopbaan.

Als werkvoorbereider/bestekschrijver ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van ontwerp naar contract. Jij bent de schakel in het proces die ervoor zorgt dat een werk wordt aanbesteed, denk hierbij aan een laatste check op de tekeningen, het vervaardigen van plannen en planningen. In een team van ontwerpers en projectleiders fungeer jij als een verbindende schakel. Als team halen we het beste uit elkaar en proberen we elkaar gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.

Interesse? Kop koffie? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bas Hunting, bas@venf.com of 06-22913273

Wie weet gaan we wat voor elkaar betekenen.

Deel deze pagina